Фирмени баджове и ползите от тях

баджове от СОМАХА

Все повече компании задължават своите  служители да носят баджове и това не е напразно. Скорошни проучвания, извършени в САЩ, разкриват колко са важни те за дадена фирма. 76% от всичките хиляда мъже и жени, които са участвали в проучване относно значимостта на баджовете, са отговорили, че вярват повече на компании, чиито служители носят съответните идентификационни карти.

Това не е единственото проучване, което разкрива ползите от носенето на бадж. Резултатите от друго такова сочат, че служителите, които носят баджове, са по-приятелски настроени, по-любезни и вършат своята работа по-профисионално. Табелките с имената стимулират връзката служител-клиент, както и предават чувство на гордост от добре свършената работа на съответния служител.

служебни баджовеБаджове - могат да се приемата и като награда. 

Служителите работят усилено, за да се издигнат в йерархията на фирмата. Тяхното място в компанията може да бъде изписано на баджа, което ще им предаде по-голям авторитет, а и ще помогне да се спечели доверието на клиента.

Нужно е всички работещи във фирмата да използват баджове, за да се извлекат всички ползи от идентификационните карти. Ако само нископоставените служители са принудени да носят баджове, тяхното самочувствие може да бъде накърнено, което ще доведе до по-лоши резултати в професионален план.

Успешното въвеждане на задължителното носене на баджове улеснява работата и на хората, които трябва да следят работата на по-нископлатените служите.Извършването на мониторинг върху вашите служите ще бъде улеснено, ако те не се анонимни. Грешките и успехите ще се забелязват по-лесно, което ще бъде от полза за фирмата ви.

Вижте още за баджовете произвеждани от Рекламна къща Сомаха на тази страница.

Баджовете могат да бъдат от полза не само в корпоративна среда, но и на бизнес срещи и събития.

Те спомагат за по-достъпна връзка между участниците в евента и могат да улеснят комуникацията.

Има редица фирми, които могат да създадат за вас перфектния бадж. Експерти като COMAXA ще удовлетворят вашите желания и ще ви гарантират бързина и качество на разумни цени.

Somaha.EU G+Somaha.EU Facebookhttps://twitter.com/SomahaEUSomaha.EU Youtube ChannelSomaha.EU RSS Feed​​​