Лазерно гравиране на плакети

Искате да дадете награда на някой състезател, да отличите служителя на месеца, имате собствен спортен клуб или сте директор на училище и търсите оригинални плакети и награди? Може би се чудите към кого да се обърнете и какво да търсите. Навярно не знаете какъв материал да изберете и по какъв начин ще бъдат изработени наградите. Не се притеснявайте повече. Вече намерихте подходяща фирма, която изработва лазерно гравирани плакети - Рекламна къща Somaha.EU. Вече наградите ви могат да се открояват от останалите.

Изработка на плакети от метал. 

Фирмата предлага изработване на награди, медали, плакети, гравиране на купи и др. Всичко се прави с модерно оборудване, което е в състояние да сътвори всяка една идея на клиента. Ако искате да изненадате приятно служителите си или да впечатлите учениците си, можете да разгледате какви продукти предлагаме. Изберете най-подходящите за Вас плакети. Ако изпитвате затруднения при избора на наградата или подарък, нашите служители с радост ще ви помогнат.  Те ще ви предложат различни варианти и индивидуални дизайни, които ще са съобразени с изискванията ви. 

Наградите могат да бъдат изработени от различни материали като дърво, ABS, метал и т.н. Формата и дебелината също могат да бъдат различни. Всяка награда може да се направи според специфичните нужди на клиента. Може да използваме ваш дизайн. Освен това, почти всеки продукт е подходяща база за лазерно гравиране. Плакетите и призовете също се изработват чрез лазерно гравиране, което ги прави изключително детайлни и красиви. Няма значение дали ви трябва голям тираж или се нуждаете от единични бройки, вашите продукти ще са качествени и ще са на добри цени.

Фирмата ни е изработвала награди за различни музикални и други конкурси. Имаме опит и с много международни фирми и събития. ​

Призовете и плакетите не са обикновени предмети, които трябва да дадете на някого.

Те представляват нещо много ценно. С тях се отличават само  тези, които го заслужават. Именно това е причината дизайна на плакетите да се отличава от стандартните форми. Той трябва да е такъв, че да се докосне до сърцето на наградения. Ако наградата е надписана лично, тя ще бъде от много голяма важност за получателя й. Ако плакетите не са добре изработени и не са подбрани както трябва, тогава е много вероятно те да не бъдат приети добре.

Ако изберете нашите услуги, Вие ще получите уникално красиви плакети. Ще накарат всеки да се гордее, че ги притежава. Това е и нашата мисия, да създаваме проукти с дизайн на следващо ниво, независимо дали са плакети, ключодържатели или баджове. Това е сигурната гаранция, че тези които ги получат, ще им отредят специално място в своя дома. 

Много фирми предлагат изработка на различни награди, но не всички предлагат добро качество. Някои не работят бързо и не създават уникални плакети. 

Somaha.EU G+Somaha.EU Facebookhttps://twitter.com/SomahaEUSomaha.EU Youtube ChannelSomaha.EU RSS Feed​​​