Изработка на рекламни баджове

Рекламните баджове (значки) бяха малко познати в страната ни допреди няколко години.

Тези табелки се виждаха най-вече по филмите и на важни международни събития и презентации. Както и преди години, така и сега, те са символ на професионализъм и  безкомпромисно качество. Главната им цел е да легитимират служителите. В днешно време се използват почти навсякъде. Част са от всяка една администрация и се носят от всички служители, независимо от сектора. На тях са изписани не само име и фамилия на служителя, ами и логото на фирмата. Често са знак за  цялостното присъствие на компанията.Повечето компании са ги приели, като част от задължителното облекло. Макар и малки на размери, те са от изключителна важност. Липсата им е признак, за лоша фирмена политика и невнимание към детайлите. Това е и причината, да станат толкова разпостранени последните години. Днес пазарът предоставя огромно разнообразие от различни видове и дизайн. Много фирми произвеждат баджове,но въпреки това понякога е трудно да се намери, кой да изготви малките табелки качествено и бързо. 

Преди да поръчате, е добра практика, да се ориентирате из многообразието. Въпреки че почти всеки предлага изработването им, малко са фирмите, които предлагат наистина качествена и бърза направа. Somaha.EU е уникална спрямо технологията на изработка, а именно - лазерно гравиране. По този начин, можете да изберете точната форма и размер, които желаете. Надписа и изображението могат да бъдат гравирани, както върху двуцветна пластмаса, така и върху неръждаема стомана и алуминий. Предлагаме изработка на рекламни баджове и за презентации. Изработката е изключително детайлна и ще задоволи дори и най-претенциозния вкус. Всички знаем, че логото на една компания често е по-разпознаваемо от името й. Визуаната презентация оставя спомен в потенциалните клиенти, дори и когато е случайно постигната. Всяка компания се нуждае от стилно и запомнящо се лого. Ние имаме огромен опит в цялостните рекламни продукти. Затова сме и един от лидерите на пазара. Всички материали, които използваме са с доказано качество. Продуктите ни се отличават с богата цветова гама. Могат да са с различна дебелина и размери. Всичко това се определя от клиента. Всички тези предполставки са сигурно условие, че крайните ни продукти са първокачествени. рекламни баджове с имена

Качествена изработка и атрактивни цени при избработка на баджове. 

Ако се доверите на Рекламна къща Somaha.EU , ще получите една наистина перфектна изработка, благодарение на която вашата фирма ще бъде запомнена. Цените на предлаганите продукти и услуги са конкурентни, независимо дали се интересувате от голям тираж или искате единични бройки. Каквото и да поръчате, то ще бъде изработено качествено и в уговорения срок. По желание на клиентите, рекламните баджове могат да бъдат оборудвани с безопасни игли, магнити, щипки и т.н. Предлагаме всеки един вариант, който би улеснил закачането им. Различните методи са еднкакво удобни и приложими и върху сака и върху ризи. Може акцентът да е върху самият бадж, а може и да пада върху връзката му или така наречената лента. Атрактивни връзки за вашите баджове може да намерите на www.nols.bg. Всички сме виждали, как изпъква името на компанията на цветна лента. Главната цел на продуктите на Somaha.EU, е да направят името на фирмата ви по-забележимо. Всеки канал за реклама е важен. Именно от тях зависи добрата презентация на компанията ви. 

При нас работят само професионалисти в сферата на лазерното гравиране. Техниката е съвременна и модерна. Позволява, да се изработват широка гама от модели и дизайни. Материалите, които се използват са висококачествени и надеждни. Използва се лазерен лъч, който се насочва към продукта. Нарушава се целостта на повърхността му, като се поставя желаният надпис или изображение. Това се прави изключително бързо. Освен това, няма никакъв контакт между инструментът и материалите върху които се работи. Това дава възможност за създаването на уникални и стилни значки, които могат да се използват навсякъде.  Вашите служители ще ги носят с гордост. Няма да ги крият неволно и да ги забравят случайно всеки ден. Приели сме за наша мисия, да изготвяме атрактивни продукти, които да красят служителите ви. 

Може да видите и едно полезно видео, как сами да си изработите фирмен бадж (ID card) буквално за няколко минути.

Към презентация на баджове.

Somaha.EU G+Somaha.EU Facebookhttps://twitter.com/SomahaEUSomaha.EU Youtube ChannelSomaha.EU RSS Feed​​​