За нас - Рекламна къща Somaha.EU

Somaha.EU е вашият най-добър приятел - стил на живот и ваш партньор.Ние ще сме до вас, когато се нуждаете най- много от нашите услуги. Съществуват много и разнообразни онлайн магазини, в които се предлага голям асортимент от всякакви продукти, но само ние можем да ви предложим всичко веднага и на момента.

Лидер сме в изработването на рекламни продукти от всякакви метали и неметали. Изработката става с помощта на лазерно рязане и гравиране.

Предлагаме ви уникални услуги, свързани с лазерно рязане и изработка на лазерно гравирани елементи, баджове, сувенири, плакети, ключодържатели, табели, указателни табла, табелки с фирмено лого и т.н. Продуктите могат да бъдат изработени от различни метали и неметали като алуминий, стомана, месинг, двуцветен ABS, дърво, месинг и др.

Освен гореизброените дейности, предлагаме и индустриално маркиране на детайли, изработка на нестандартни метални елементи с помощта на лазерно рязане и гравиране. Машините, които използваме са внос от големи, водещи фирми, работещи в областта на лазерното рязане и гравиране.

Бижутерията на Somaha.EU

Компанията предлага също и изработка на стоманена и сребърна бижутерия, която може да бъде изработена по проект на клиента.
Разширихме своята дейност през последните години и създадохме онлайн магазин, където нашите клиентите могат да видят и поръчат всеки един продукт, който предлагаме.Имате възможност да разгледате голямото разнообразие, което предлагаме и в страницата за сребърната бижутерия, в електронния магазин. Всички предлагани продукти са със съответният сертификат за качество и са изработени уникално.

Стоманената бижутерия, предлагана от Somaha.EU, също е много стилна и красива. В момента тя е на мода, а сувенирите предлагани от нас са с много добро качество и на конкурентни цени. Можете да се сдобиете също и с по-нестандартни подаръци, като часовници, икони, сребърни съдове и др. 

Продуктите, които предлага Somaha.EU, са с много високо качество. Те са стилни и уникални. Ако изберете подарък от стоманена или сребърна бижутерия, вие ще подарите нещо наистина уникално, което ще бъде оценено подобаващо.

Somaha.EU G+Somaha.EU Facebookhttps://twitter.com/SomahaEUSomaha.EU Youtube ChannelSomaha.EU RSS Feed​​​